Veljeni panee mua – Fantasioija – Nainen 19v

Tarina nun veljen kamssa olemisesta: Olin veljeni kanssa saunassa kahdestaa suihkutilassa. “voinks pestä sut?” mun veli kysy. “voit jos et ala panee muo tai sit saat turpiis” sanon. “okei en sitte” veljeni sanoi ja alkaa pesemään mua. Kun hän on pessyt tukkani hän alkaa pesemään rintojani ja pilluani sekä persettäni. “oi sul on tosi ihanat tissit ja pillu sekä perse” veljeni kuiskaa korvaani samalla. “kiva” sanon. Pian veljeni on pessyt minut. Olen menossa takaisin löylyyn, mutta matkalla veljeni puristaa minua pyllystä. “oliks pakko?” kysyn. “oli ja meen jo tuu sitte perässä” veljeni sanoo ja tarkoitti että lähtee jo kotiin. Pian lähden minäkin ja olen astelemassa huoneeni vaatekaapille. Avaan oven ja riisun pyyhkeen päältäni ja alan pukemaan, mutta en ehtinyt laittaa kuin pikkarit kun joku keskeyttää minut, koska alkoi hieromaan rintojani ja huomasin sen olevan veljeni. Veljeni tietää kohdan josta kiihotun joten alkaa suutelemaan sitä paikkaa samalla kun hieroo tissejäni ja kun kiihotun en voitenkää vastustelle veljeäni viemästä minua sängylle. “Nyt saat kunnon panon veljeltäs” hän sanoo minulle. Veljeni käy laittamassa oveni kiinni ja lukkoon. Hän alkaa kävelemään lohti sänkyäni jossa makaan kiimassa ja kiihottuneena. Veljeni alkaa hivuttamaan stingejäni pois jaloistani samalla kun suuteli persettäni. Jatkanko?

Tottelematon piika – Nainen 25v

Minulla oli ollut hyvin pitkä työpäivä ja olin uurastanut herkeämättä siivoten ja huiskien pölyjä hotellien pöydiltä. Olin uuvuksissa ja tullessani viimeiseen minulle määrättyyn huoneeseen aikani siivottuani päätin levähtää hetkeksi huoneen sängyllä ja jatkaa sitten tehtäviäni. Seuraavan asiakkaan ei pitänyt tulla kuin vasta tunnin päästä ja uskoin että minulla hyvin aikaa siivota huone kunnolla loppuun ennen hänen saapumistaan. Menin makuulle hotellin valtavalle sängylle ja suljin silmäni hetkeksi. Ehkä johtuen uuvuttavasta päivästäni tai vain hotellin houkuttelevasta sängystä nukahdin hetkesi.

Säpsähdin hereille kun kuulin jonkun tulevan huoneeseen.  Nousin nopeasti ylös sängyltä tajutessani että olin jäänyt kiinni ja aloin huiskimaan pölyjä ensimmäiseltä edessäni olevalta pöydältä, toivoen näyttäväni siltä kuin olisin ollut tekemässä sitä koko ajan.  Esitykseni ei kuitenkaan tainnut olla kovin vakuuttava sillä kääntyessäni näin komean miehen tuijottavan minua vihaisesti. Hän nuhteli minua siitä miten huonosti huone oli siivottu ja sanoi rankaisevansa minua jotta oppisin tekemään huolellisempaa työtä. Hän käski minua riisumaan hameeni ja komensi minut siivoamaan lattiaa kontallani. En uskaltanut vastustaa hänen käskyään ja aloin riisuutumaan.

Tunsin kuinka häpeän puna hiipi poskilleni riisuessani hamettani pois, paljastaessani reiteni ja takapuoleni joita verhosivat ohuesti mustat sukkanauhat ja pienet pitsiset pöksyt. Aloin pyyhkimään lattiaan kontaten, niin että ylävartaloni oli takamustani alempana. Välillä vilkaisin häneen ja tunsin kuinka aloin kiihottumaan hänen vaativasta katseestaan. Huomasin hänen riisuneen nahkavyönsä joka nyt lojui sängyllä uhkaavasti.  Varoittamatta hän viuhautti sen ilmaan ja samassa tunsin kuinka vyö läimähti kipeästi pakaroilleni. Tunsin kuinka tulipunaiset juovat alkoivat nousta iholleni läimäysten seurauksena, se tuntui yhtä aikaa kivuliaalta että kiihottavalta.

Seuraavaksi tajusin hänen avaavan farkkujensa vetoketjua, minkä jälkeen hän komensi minua menemään sängylle. Tunsin miten häpyhuuleni alkoivat tuntua turvonneilta ja kuinka kostuin ajatuksesta että kohta hän tarttuisi minua lanteista ja työntyisi sisääni. Pian toiveeni toteutui sillä seuraavassa hetkessä hänen valtava kalunsa työntyi sisääni. Ulvahdin nautinnosta. Tunne oli ihana ja raaka. Seuraavaksi hän alkoi survoa kaluaan minuun nopeasti ja voimakkaasti.  Valtava orgasmi valtasi kehoni saaden minut voihkimaa nautinnosta. Pian hänkin saavuttaa oman hekuman huippunsa ja pitää minua paikallaan purkautuessaan minuun.

Kirjoittanut: Tottelematon piika, nainen 25v

Sisäkön asusetti

Seksikäs sisäkön asu jossa on mukana kaikki tarvittava, jotta oma kumppani saadaan muutettua hemaisevaksi ja auliiksi ranskalaiseksi sisäköksi!
Setissä valkoinen, lyhyt toppi jossa on edessä nappikiinnitys. Pakettiin kuuluu myös valkoiset kaulukset jotka puetaan erikseen kaulaan.
Alushousut ovat valmistettu mustasta kiiltävästä kankaasta ja niissä on…

18

Käsistään Käteville

Tee itse Seksilelusi kirja

Panopatja Naisille

Panopatja naisille Kaalimadosta

Hermostimulaattori

Panopatja naisille Kaalimadosta

Sukkanauhavyö

Baci Sukkanauhat